søndag den 6. september 2015

Første dag på job!

Så er den normale hverdag ved at være på plads, i dag havde vi første dag (I Kina arbejder man normalt i hverdag og har fri i weekenden, dog kan der forkomme fridage/helligdag lign. på en arbejdsdag, men så bliver enten lørdag eller søndag til en arbejdsdag, for man skal jo nødigt mangle en HEL dags arbejde ;) ). Annstina og jeg er som sagt kommet hen i YOU & ME centeret, og der skal vi undervise børn op til 4 år. Derudover skal vi en gang om ugen undervise på en børnehave 20 min fra Cathay børnehaven, jeg kan dog ikke lige huske navnet på stedet, men børne vi skal undervise der er hvis lidt ældre.
Vores dag startede med at vi mødtes med vores kontakt person Sunny, som fulgte os op på 1. sal i bygning A hvor YOU & ME afdelingen er, her blev vi mødt af Jennifer som er en af de ansvarlige. Jennifer viste os rundt i de forskellige lokaler, her i blandt 'the art class' - 'sports class' - 'music class' og selvfølgelig English class. Det er et super hyggeligt sted og der alt fra et LEGO rum, Mickey Mouse legerum, et sted hvor de kan bygge huse af skumgummi og en sandkasse (ja, en sandkasse indenfor!) :) (Vi fik ikke taget billeder af de forskellige ting, men dem lover jeg snart kommer) Annstina og jeg har fået et lille skrivebord  på kontoret hvor de andre lærere også sidder, her fandt vi undervisningsmateriale fra de tidligere hold af engelsk lærere. Så nu har vi massere af læreplaner, sange, lege og flashcards, wuhu :D

I fredags skulle vi alle havde været på den kinesiske mur, men fordi vejret ikke var til det, tog vi til en meget kinesisk gade i nærheden og på et kinesisk mad marked. På den kinesiske gade var der et fint tempel, og det første vi lagde mærke til var den ro som ramte os da vi kom ind i tempel gårdhaven.

Så hvis man nogensinde tager til Kina og har brug for noget stilhed og ro i sindet, og komme væk fra den larmende trafik og snakkende kinesere, så er templerne og deres gårdhaver mit bedste bud. ;)

- Lene :)


                                    

I den kinesiske gaden var der et fint lille tempel, hvor kineserne kom for at bede om et godt og rigt liv

Lille Info: Ved de fleste kinesiske templer i Kina, vil man kunne se to løve/drage lign statuer, en på hver side af indgangen, den til højre ved indgangen er symbolsk for Mand og har en kugle under poten, den statue til venstre har en unge under poten og er et symbol for Kvinde. :) 

4 kommentarer:

  1. Kære Piger

    Tak for dejlig beretning om jeres hverdag, der nu er begyndt.
    Og fine billeder :-)

    Kram og knus
    Charlotte

    SvarSlet
  2. Kære Lene og Annstina

    Dejligt at høre at I er vel ankommet. Har læst alle jeres beretninger. Hvis I fortsætter i samme stil kan I udgive en hel bog når I kommer hjem. Glæder mig til at høre om hvordan det er at lave "leg og læring" som vi siger i Danmark, med så små børn.

    Kærlig hilsen
    Moster Ditte

    SvarSlet
  3. Hej Mor (Charlotte) & Moster Ditte (Birgitte)
    Tak fordi i vi læser vores blog :) Vi har det godt, og håber også i har! :)

    Knus og Kram
    Lene

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak søde du, alt vel her... ser i hygger jer :-) krammer mor

      Slet